Svendborg Jazzfestival Logo Menu

Svendborg Jazzfestival

Svendborg er musikkens by – ingen tvivl om det! Svendborg har aldrig rigtig haft en jazzfestival. Der har været forsøgt, men der har aldrig været en organisation bag. Det er der nu: musikforeningen Rytmisk Råstof.

Svendborg jazzfestival 2020 finder sted den 26. + 27. juni 2020. Ansvaret, udviklingen og afvikling står Rytmisk Råstof for. Foreningen driver desuden Spillestedet Harders, øvelokaleforeningen Harmonien og Trykkeriet i Ribers Gård.

Svendborg får med Svendborg Jazzfestival en tilbagevendende begivenhed hvert år. Det vil Rytmisk Råstof sikre ved at forankre og opstarte festivalen selv. Ambitionen og drømmen er, at festivalen skal brede sig ud over hele Sydfyn: fra Lundeborg, over Vindeby og til Ollerup.

De første par år vil vi holde festivalen i hjertet af Svendborg, og vi starter i de stemningsfulde rammer, den gamle købmandsgård, Ribers Gård i Møllergade, tilbyder.

Svendborg Jazzfestival støttes af: 

Svendborg Jazzfestival foregår derudover i samarbejde med “Svendborg Sommerkoncerter på Torvet” og “Kulturhus Borgerforeningen – Kulturcaféen”.